Auto-škola “Čolić”: Rođendanski popust između 01.07. i 31.08.2021. godine

Povodom  četvrtog rođendana Auto-škole “Čolić” specijalni popust za sve nove kandidate koji se prijave u periodu između 01. jula i 31. avgusta 2021. godine.

Auto-škola “Čolić” je osnovana 2017. godine u Kotor Varošu, registrovana i specijalizovana je za polaganje vozačke dozvole “B” kategorije.

Instruktor vožnje je vozač sa decenijskim iskustvom u prevoznoj i saobraćajnoj djelatnosti Božo Čolić. Sjedište Auto-škole “Čolić” je u Ulici Cara Dušana bb u Kotor Varošu.

Stručan, profesionalan i ljubazan instruktor Auto-škole "Čolić" će Vas učiniti sposobnim da savladate tehniku vožnje i poznavanje saobraćajnih propisa.

Praktična nastava se zakazuje u dogovoru sa kandidatom, termini se prilagodjavaju slobodnom vremenu kandidata. Mogućnost plaćanja na rate (po dogovoru) i u cjelini.

Teoretsku nastavi izvodi saobraćajni inženjer sa višegodišnjim iskustvom, bogatim znanjem i ljubaznošću. U ponudi Auto-škole “Čolić” su i kondicioni časovi za sve one koji nisu dugo vozili, a žele da obnove znanje.

„Pozivam sve zainteresovane kandidate da se prijave na navedene kontakte, i postanu kandidati za polaganje vozačkog “B” kategorije u našoj auto-školi“, navodi u izjavi za naš portal instruktor Božo Čolić.

Više informacija je moguće dobiti na Fejsbuku i na broj telefona/Vajber 066/818-100.