“LAVINIA": “Ljetno muzičko veče” 3. jula na Gradskom trgu u Kotor Varošu

Kotorvaroška grupa „LAVINIA“ organizuje 3. jula na Gradskom trgu u Kotor Varošu „Ljetno muzičko veče“. Početak je u 20 časova i 30 minuta i trajaće do ponoći, ulaz je SLOBODAN i BESPLATAN za sve posjetioce.

U sastavu benda su Kotorvarošani Dragan Dugonjić (gitara i klavir), Saša Žderić (vokal i perkusalije) i Predrag Ileš (vokal i gitara) te Milan Bursać (vokal i gitara) iz susjednog Čelinca.

Uz kotorvaroški bend LAVINIA, organizatori su i “Centar za kulturu, sport i informisanje” Kotor Varoš te Ansambl “Žubor” iz Kotor Varoša. Muzički događaj je formalni dio manifestacije “Kotorvaroško kulturno ljeto 2021.”, koja se sastoji iz niza pojedinačnih manifestacija koje se održavaju na teritoriji opštine Kotor Varoš.

“Ljetno muzičko veče” je zamišljeno kao autentična priča, širokog muzičkog spektra s ciljem da afirmiše mlade Kotorvarošane među publikom. Ukoliko se pokaže kao uspješna priča, u planu je da bude tradicionalnog karaktera.

“Pozivamo sve Kotorvarošane i ostale goste da 03. jula prošetaju do trga u Kotor Varošu i budu dio naše muzičke priče. Neka ovo bude jedan od događaja koji će biti simbol pobjede nad svim neprilikama koje su nas pogodile u prethodne dvije godine”, navode u izjavi za naš portal iz benda “LAVINIA”.

“Ljetno muzičko veče” na Gradskom trgu u Kotor Varošu ima cilj biti da nadoknadi kotorvaroškoj  publici makar djelić izgubljenog u periodu dejstva korona virusa (Covid 19).

AUTENTIČNO, LOKALNO, OMLADINSKO samo su neke od karakteristika koje važe za muzički događaj koji najavljujemo.

“NEKTAR” pivo i ostali osvježavajući proizvodi će takođe biti dostupni publici koja bude prisutna na “Ljetnoj muzičkoj večeri”.

Više informacija o bendu “LAVINIA” i njihovim aktivnostima možete pronaći na njihovom Instagram profilu. Takođe, aktivna je i njihova Fejsbuk stranica, kao i Jutjub kanal.