Predstavljamo : Radislav Rašo Žarić, mladi kotorvaroški fotograf

Radislav Rašo Žarić je mladi kotorvaroški fotograf koji se u svoje slobodno vrijeme bavi fotografisanjem rođendana, krštenja, žurki, fešta, matura, javnih manifestacija i svih drugih događaja javnog ili privatnog karaktera.

Fotografija je nešto što mu spada u sferu decenijskog interesovanja, a vremenom je pored fotografisanja za svoju dušu odlučio je da dio svog hobija i ljubavi podari i sugrađanima, ponudivši im svoje znanje da bi se njihovi događaji i životni trenuci vječno zabilježili i ostali u sjećanjima.

Učestvovao je u fotografisanju mnogobrojnih događaja. Bio je angažovan na „Prvoj konvenciji mladih“ održanoj u Kotor Varošu, gdje su predstavljenje mlade osobe koje su se istakle u različitim oblastima života u Kotor Varošu, Svetosavskoj akademiji i trećem Truck n roll festu u Kotor Varošu.

Pored talenta i ljubavi prema fotografiji, dodatni kvalitet jeste profesionalni fotoaparat i sva druga tehnička oprema neophodna kako bi se posao kvalitetno odradio.

Rašo postaje i dio kvdanas.com tima i svojim fotografijama će dati ogroman doprinos punoj afirmaciji i daljem razvoju portala, ali i samog Kotor Varoša i njegovih prirodnih ljepota.

Vječan osmijeh i pozitivnost, kao ključne osobine koje krase ovog mladog kotorvaroškog fotografa pružaju dodatni efekat i zadovoljstvo svima koji s njim budu sarađivali.

Pouzdanost, kvalitet, prilagodljivost, povoljnost i posvećenost su osobine koje krase mladog kotorvaroškog fotografa, njegov lik i djelo.

Cijena po dogovoru i kreira se prema zahtjevima slavljenika ili drugog korisnika usluga fotografisanja.

Više informacija na broj 065-707-664 ili na Fejsbuk/Instagram stranici Raše Žarića.

Rašu možete pronaći i na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.